Έμπειρο συνεργείο, επισκέπτεται άμεσα το χώρο σας, χρησιμοποιώντας άοσμα και οικολογικά φάρμακα, τα οποία είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, φιλικά προς τον άνθρωπο, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς σε πιθανή επαφή με το δέρμα, χωρίς να είναι επικίνδυνα για τα κατοικίδια και σας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Παρέχεται έγγραφη πιστοποίηση, υπογεγραμμένη από πτυχιούχο γεωπόνο – μηχανικό.

Οι όροι Απεντόμωση και Απολύμανση αποτελούν την ίδια διαδικασία;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Απεντόμωση

Πρόκειται για διαδικασία ελέγχου και προστασίας του χώρου από την εισβολή / είσοδο ανεπιθύμητων εντόμων μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης.
Η απεντόμωση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τεχνικά ή χημικά μέσα σε οικιακούς χώρους, χώρους παράγωγης, επεξεργασίας τροφίμων κ.α. με σκοπό τη μείωση ή τον εκμηδενισμό του πληθυσμού των ανεπιθύμητων εντόμων.

Ο όρος απεντόμωση δεν έχει σχέση με τον όρο απολύμανση καθώς η δεύτερη διαδικασία γίνεται κυρίως σε χώρους όπου επιβάλλεται η εξόντωση νοσογόνων μικροοργανισμών που προσβάλλουν τα επίπεδα υγιεινής και κατ’ επέκταση της υγείας και ταυτίζεται με τον όρο μικροβιοκτονία.

Τι είναι η Μυοκτονία;

Μυοκτονία είναι η διαδικασία μόνιμης καταπολέμησης των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι) καθώς και ο αποκλεισμός αυτών από πιθανή μελλοντική επανεμφάνιση. Τα τρωκτικά αποτελούν πολύ μεγάλο πρόβλημα σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου καθώς εκτός από τις καταστροφές που μπορεί να προκαλέσουν σε προϊόντα, υλικά, εγκαταστάσεις κ.α. αποτελούν και φορείς σοβαρών επιδημικών ασθενειών αφού μεταφέρουν πολλούς νοσογόνους μικροοργανισμούς οι οποίοι είναι βλαβεροί για την ανθρώπινη ζωή και όχι μόνο.

 

apolymansh